Postime (Beiträge)

 • Programi i Ramazanit 2024

  16.03. Duaja e hatmes te Nxenesve Arlind Dullovi dhe Enes Ibishi, Ora 16:30 16.03. Iftar te Xhamija 17.03. Ligjerate drejtuar gjinis femerore, Ora 13:00 23.03. Iftar te Xhamija 23.03. Kuizi i diturise, pas Iftarit, Ora 19:30 24.03. Program fetare dhe iftar per gjinine femerore 30.03. Iftar te Xhamija 31.03. Ligjerate drejtuar gjinis femerore, Ora 14:00…

  Zum Beitrag

 • Ligjerata enkas për Gra

  Gjatë muajit Ramazan do të mbahen Ligjerata enkas për Gra në Xhaminë tonë çdo të Shtune prej orës 14:00 – 15:00. Ligjeruesja do të jetë Teologja jonë Hikmete Zenuni.

  Zum Beitrag

 • Mësim Fetar për Gra

  Lajmërohen krejt antarët se çdo të diell Xhamija jone do të ofrojë Kurse të ndryshme për mësim Fetar për Gra. Mësimi do të mbahet nga Teologja jonë Hikmete Zenuni.

  Zum Beitrag

 • Forumi i Grave Muslimane

  Ky Forum u krijua me iniciativën e Kryesisë së Xhamisë, për të pasur edhe gratë përfaqësueset e tyre në Xhami. Më date 19.03.2023 u organizua manifestimi për gra, ku gratë patën mundësin të shkëmbejnë idejat dhe dëshirat e tyre për zhvillimin e aktiviteteve fetare për gra, dhe votuan edhe Kryesinë e këtij Forumi. Kryesina e…

  Zum Beitrag

 • Ftesë për Iftar të përbashkët

  Të nderuar motra dhe vllezër antarë të Xhamisë, ne, Xhamia Shqiptare Kassel, ju ftojmë të merrni pjesë në Iftarin e përbashkët më 25.03.2023 ora 18:50. Do të ishim shumë të lumtur për një pjesëmarrje të madhe. Ushqimi dhe pijet do të sigurohen. Që të mund të planifikojmë më mirë, ju lutemi të regjistroheni nëhttps://xhamia-kassel.de/?p=iftar Me…

  Zum Beitrag