Veranstaltungen

 • Mbledhje e prindërve për mësimin plotësues në gjuhën shqipe

  Të nderuar prindër, ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen e prindërve për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel. Rendi i ditës: – Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani – Zgjedhja e Këshillit të Prindërve – Diskutime,sygjerime,vërejtje nga ana e prindërve Mbledhja mbahet me datën 25 Mars 2017 (e shtunë), ora: 15:00 Adresa:…

  Zum Beitrag

 • Märchenfest im Schlosspark Wilhemsthal

  Märchenfest im Schlosspark Wilhemsthal

  Im Rahmen des Märchenfestes “1001 Nacht” im Schlosspark Wilhelmsthal führte unsere Kindertanzgruppe verschiedene albanische Tänze auf. Unter der Leitung von Lulvera Nueredini haben in den vergangenen Wochen sowohl die kleinen als auch die großen Kinder eine Auswahl an traditionellen Tänzen einstudiert.   WEITERE BILDER FOLGEN IN DEN NÄCHSTEN TAGEN

  Zum Beitrag

 • Mbledhje për mësimin e gjuhës Shqipe

  Këshili iniciativ për hapjen e shkollës shqipe organizon Mbledhje për mësimin e gjuhës Shqipe në Kassel të dielen më 22.02.2015 në ora 13:00 Adresa e mbledhjes: Islamisch-Albanisches Kulturzentrum e.V. Vogelsang 30 34123 Kassel Pikat e rendit të ditës: Përshëndetje Konsultimi dhe informimi për konceptin e sigurimit financial të kuadrit arsimor Zjedhje e këshilit të prindërve Të ndryshme…

  Zum Beitrag