Postime (Beiträge)

 • Fjalimi i ditës së Xhumasë

  Të nderuar vëllezër dhe motra, Sot është dita e xhuma, ditë e bekuar, dita më e vlershme e javës, ditë e ibadetit dhe e lutjes së përbashkët, dita e namazit të xhumasë me të cilën Allahu xh.sh. na i falë mëkatet e javës së kaluar, dita ku Allahu xh.sh. lëshon rahmet dhe bereqet në këtë […]

  Zum Beitrag

 • Tubim i ndihmave financiare

  Të nderuar bashkatdhetarë, vëllezër dhe motra, Qendra Islame-Kulturore Shqiptare në Kassel, me rastin e tërmetit katastrofal që e goditi Shqipërinë, i cili shkaktoi me dhjetëra viktima, me qindra të plagosur dhe mijëra shtëpi të shkatërruara e të dëmtuara, ka filluar tubimin e ndihmave financiare për të prekurit nga kjo katastrofë e paparashikuar. Të prekurit kanë […]

  Zum Beitrag

 • Tag des Friedens

  Der Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge e.V. organisiert zum 100. Jahrestag den Tag des Friedens in Kassel. Wir sind am 23. Juni beim multireligiösen Gottesdienst in der Martinskirche dabei.

  Zum Beitrag

 • Konkurs

  Këshilli organizativ për mësimit plotësues në gjuhën shqipe dhe këshilli i prindërve, shpallin: Konkurs për mësues-se për mësimin plotësues të gjuhës shqipe Vendi: Qyteti i Kassel-it me rrethinëKoha/orari/pagesa: Viti shkollor 2019/2020, varësisht nga numri i nxënësveProfili i kandidates-it: Fakulteti i edukimit/pedagogjisë ose Shkolla e lartë pedagogjike Përvojë në mësimdhënie Përvojë në punë me grup mosha […]

  Zum Beitrag

 • Ftesë

  Të nderuar prindër,Të nderuar bashkëatdhetarë, ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën. Mbledhja mbahet me datën:23 Mars 2019 (e shtunë), ora: 14:00 Adresa:Vogelsang 3034123 Kassel Rendi i ditës: • Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani • programin kulturor që do të mbahet me […]

  Zum Beitrag