Postime (Beiträge)

 • Konkurs

  Këshilli organizativ për mësimit plotësues në gjuhën shqipe dhe këshilli i prindërve, shpallin: Konkurs për mësues-se për mësimin plotësues të gjuhës shqipe Vendi: Qyteti i Kassel-it me rrethinëKoha/orari/pagesa: Viti shkollor 2019/2020, varësisht nga numri i nxënësveProfili i kandidates-it: Fakulteti i edukimit/pedagogjisë ose Shkolla e lartë pedagogjike Përvojë në mësimdhënie Përvojë në punë me grup mosha […]

  Zum Beitrag

 • Ftesë

  Të nderuar prindër,Të nderuar bashkëatdhetarë, ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën. Mbledhja mbahet me datën:23 Mars 2019 (e shtunë), ora: 14:00 Adresa:Vogelsang 3034123 Kassel Rendi i ditës: • Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani • programin kulturor që do të mbahet me […]

  Zum Beitrag

 • Ndihmoni

  Këshilli organizativ dhe këshilli i prindërve për mësimit plotësues në gjuhën shqipe ju ftojmë të:   Ndihmoni Shkollën Shqipe në Kassel e me rrethinë     Të nderuar bashkëatdhetarë,  Tani më po mbushen tri vite të funksionimit të mësimit plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinë. Aktualisht mësimi mbahet në dy klasë në […]

  Zum Beitrag

 • Konkurs

  Këshilli organizativ për mësimit plotësues në gjuhën shqipe dhe këshilli i prindërve, shpallin:   Konkurs për mësues-se për mësimin plotësues të gjuhës shqipe   Vendi: Qyteti i Kassel-it me rrethinë Koha/orari/pagesa: Viti shkollor 2018/2019, varësisht nga numri i nxënësve Profili i kandidates-it: Fakulteti i edukimit/pedagogjisë ose Shkolla e lartë pedagogjike Përvojë në mësimdhënie Përvojë në […]

  Zum Beitrag

 • Ftesë

  Të nderuar prindër, Të nderuar bashkëatdhetarë,   ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën. Mbledhja mbahet me datën: 10 Qershor 2018 (e diele, ora: 15:00)   Adresa: Vogelsang 30 34123 Kassel   Rendi i ditës: Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani programin kulturor […]

  Zum Beitrag