Ftesë

Të nderuar prindër,
Të nderuar bashkëatdhetarë,

 

ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën.

Mbledhja mbahet me datën:

10 Qershor 2018
(e diele, ora: 15:00)

 

Adresa:
Vogelsang 30
34123 Kassel

 

Rendi i ditës:

  • Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani
  • programin kulturor në Lohfelden datë 17.06.2018 rreth orës 15:00
  • Parapërgaditjet për vitin e ardhshëm shkollor 2018/2019
  • Regjistri i nxënësve të rinjë
  • Konkursi për mësuese/s
  • Diskutime,sygjerime,vërejtje nga ana e prindërve

 

Pjesemarrja juaj masive dhe mbështetja e juaj financiare, mundëson ekzistimin e mëtutjeshëm të shkollës shqipe në Kassel. Andaj, jeni të gjthë të mirëseardhur!

 

Me respekt,
nga Këshilli i Prindërve dhe Këshilli Organizativ

 

Njeriu vlen aq herë sa gjuhë flet