Ftesë

Të nderuar prindër,
Të nderuar bashkëatdhetarë,

ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën.

Mbledhja mbahet me datën:
23 Mars 2019 (e shtunë),
ora: 14:00

Adresa:
Vogelsang 30
34123 Kassel

Rendi i ditës:
• Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani
• programin kulturor që do të mbahet me datë 29.03.2018 rreth orës 20:00
• Raporti i letrës kthyese nga Schulamt Kassel përcjellur në shkolla
• Rizgjedhja e këshillit të ri të prindërve
• Parapërgaditjet për vitin e ardhshëm shkollor 2019/2020
• Konkursi për mësuese/s për vitin e ardhshëm shkollor
• Diskutime,sygjerime,vërejtje nga ana e prindërve

Pjesemarrja juaj masive dhe mbështetja e juaj financiare, mundëson ekzistimin e mëtutjeshëm të shkollës shqipe në Kassel. Andaj, jeni të gjthë të mirëseardhur!

Me respekt,
nga Këshilli i Prindërve dhe Këshilli Organizativ
shkollakassel@gmail.com

Njeriu vlen aq herë sa gjuhë flet