Ftesë për mbledhjen e përgjithshme (Einladung zur Mitgliederversammlung)

Anëtar të nderuar,

Mbledhja e përgjithshme e zakonshme e këtij viti do të mbahet
më 12 shkurt 2023 në orën 13:00 – pas namazit të mesditës.

Ftesën e plotë duke përfshirë axhendën dhe informacione të tjera i gjeni në PDF.

Liebe Mitglieder,

Unsere diesjährige ordentliche Mitgliederversammlung findet statt
am 12.02.2023 um 13:00 Uhr – nach dem Mittagsgebet.

Die komplette Einladung inkl. Tagesordnung und weiteren Angaben findet ihr im PDF.