Ftesë për Iftar të përbashkët

Të nderuar motra dhe vllezër antarë të Xhamisë,

ne, Xhamia Shqiptare Kassel, ju ftojmë të merrni pjesë në

Iftarin e përbashkët më 25.03.2023 ora 18:50.

Do të ishim shumë të lumtur për një pjesëmarrje të madhe. Ushqimi dhe pijet do të sigurohen.

Me respekt,
Kryesia