Programi i Ramazanit 2024

16.03. Duaja e hatmes te Nxenesve Arlind Dullovi dhe Enes Ibishi, Ora 16:30

16.03. Iftar te Xhamija

17.03. Ligjerate drejtuar gjinis femerore, Ora 13:00

23.03. Iftar te Xhamija

23.03. Kuizi i diturise, pas Iftarit, Ora 19:30

24.03. Program fetare dhe iftar per gjinine femerore

30.03. Iftar te Xhamija

31.03. Ligjerate drejtuar gjinis femerore, Ora 14:00

05.03. Nata e Kadrit – Namaz nate, pas Taravise

06.03. Iftar te Xhamija

07.04. Ligjerate drejtuar gjinis femerore, Ora 14:00

  • Kendim Kurani: cdo dite para namazit te Ikindise
  • Namazi i Akshamit do te falet 30 Minuta para Namazit te Jacise
  • Ligjerate: cdo dite 20 Minuta para Namazit te Taravise