Mbledhje për mësimin e gjuhës Shqipe

Këshili iniciativ për hapjen e shkollës shqipe organizon
Mbledhje për mësimin e gjuhës Shqipe në Kassel
të dielen më 22.02.2015 në ora 13:00

Adresa e mbledhjes:

Islamisch-Albanisches Kulturzentrum e.V.
Vogelsang 30
34123 Kassel

Pikat e rendit të ditës:

  1. Përshëndetje
  2. Konsultimi dhe informimi për konceptin e sigurimit financial të kuadrit arsimor
  3. Zjedhje e këshilit të prindërve
  4. Të ndryshme

Me nderime të përzemërta nga

Këshili iniciativ për hapjen e shkollës shqipe në Kassel