Veranstaltungen

 • Programi i Ramazanit 2024

  16.03. Duaja e hatmes te Nxenesve Arlind Dullovi dhe Enes Ibishi, Ora 16:30 16.03. Iftar te Xhamija 17.03. Ligjerate drejtuar gjinis femerore, Ora 13:00 23.03. Iftar te Xhamija 23.03. Kuizi i diturise, pas Iftarit, Ora 19:30 24.03. Program fetare dhe iftar per gjinine femerore 30.03. Iftar te Xhamija 31.03. Ligjerate drejtuar gjinis femerore, Ora 14:00…

  Zum Beitrag

 • Ligjerata enkas për Gra

  Gjatë muajit Ramazan do të mbahen Ligjerata enkas për Gra në Xhaminë tonë çdo të Shtune prej orës 14:00 – 15:00. Ligjeruesja do të jetë Teologja jonë Hikmete Zenuni.

  Zum Beitrag

 • Ftesë për Iftar të përbashkët

  Të nderuar motra dhe vllezër antarë të Xhamisë, ne, Xhamia Shqiptare Kassel, ju ftojmë të merrni pjesë në Iftarin e përbashkët më 25.03.2023 ora 18:50. Do të ishim shumë të lumtur për një pjesëmarrje të madhe. Ushqimi dhe pijet do të sigurohen. Që të mund të planifikojmë më mirë, ju lutemi të regjistroheni nëhttps://xhamia-kassel.de/?p=iftar Me…

  Zum Beitrag

 • Ftesë për motrat muslimane

  Të nderuara motra antare të Xhamisë, Në emër të Kryesisë ju ftojmë të merrni pjesë në ligjeratën e organizuar për gra që do të mbahet më 19.03.2023 ora 13:00 pas namazit të drekësnë Xhaminë tonëVogelsang 3034123 Kassel Tema e ligjëratës: Roli i gruas në Islam Ligjeruesja do të jetë bashkëshortja e Hoxhës Selahudin Zenuni. Pas…

  Zum Beitrag

 • Ftesë për mbledhjen e përgjithshme (Einladung zur Mitgliederversammlung)

  Anëtar të nderuar, Mbledhja e përgjithshme e zakonshme e këtij viti do të mbahetmë 12 shkurt 2023 në orën 13:00 – pas namazit të mesditës. Ftesën e plotë duke përfshirë axhendën dhe informacione të tjera i gjeni në PDF. Liebe Mitglieder, Unsere diesjährige ordentliche Mitgliederversammlung findet stattam 12.02.2023 um 13:00 Uhr – nach dem Mittagsgebet.…

  Zum Beitrag