Veranstaltungen

 • Ftesë për mbledhjen e përgjithshme (Einladung zur Mitgliederversammlung)

  Anëtar të nderuar, Mbledhja e përgjithshme e zakonshme e këtij viti do të mbahetmë 12 shkurt 2023 në orën 13:00 – pas namazit të mesditës. Ftesën e plotë duke përfshirë axhendën dhe informacione të tjera i gjeni në PDF. Liebe Mitglieder, Unsere diesjährige ordentliche Mitgliederversammlung findet stattam 12.02.2023 um 13:00 Uhr – nach dem Mittagsgebet. […]

  Zum Beitrag

 • Tag des Friedens

  Der Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge e.V. organisiert zum 100. Jahrestag den Tag des Friedens in Kassel. Wir sind am 23. Juni beim multireligiösen Gottesdienst in der Martinskirche dabei.

  Zum Beitrag

 • Ftesë

  Të nderuar prindër,Të nderuar bashkëatdhetarë, ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën. Mbledhja mbahet me datën:23 Mars 2019 (e shtunë), ora: 14:00 Adresa:Vogelsang 3034123 Kassel Rendi i ditës: • Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani • programin kulturor që do të mbahet me […]

  Zum Beitrag

 • Ftesë

  Të nderuar prindër, Të nderuar bashkëatdhetarë,   ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen për mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Kassel e me rrethinën. Mbledhja mbahet me datën: 10 Qershor 2018 (e diele, ora: 15:00)   Adresa: Vogelsang 30 34123 Kassel   Rendi i ditës: Raporti i funksionimit të shkollës deri më tani programin kulturor […]

  Zum Beitrag

 • Mbledhje për votimet në Maqedoni / Kërçovë

  Më datën 16.09.2017 në ora 18:00 do të mbahet një mbledhje informative rreth votimeve komunale në Maqedoni / Kërçovë. Adresa e mbledhjes: Islamisch-Albanisches Kulturzentrum e.V. Vogelsang 30 34123 Kassel Me nderime të përzemërta nga Kryesia e xhamisë

  Zum Beitrag